C.V.’s

Bert Visser, dirigent

Geboren in Den Haag in 1963 hij is op jonge leeftijd al begonnen met orgel spelen.
Na enkele jaren aan de Technische Universiteit te Delft te hebben gestudeerd, heeft hij besloten een vakstudie muziek te doen. Hij heeft via staatsexamens de diploma’s Orgel, Piano en Koordirectie gehaald.
Hij is als organist, sinds 1989 verbonden aan de Chr. Geref, Maranathakerk te s’-Gravenzande.

In s’- Gravenzande heeft hij een kinderkoor onder zijn hoede en geeft hij privé orgel- en piano- en keyboardlessen. Momenteel is hij de vaste dirigent van het Vrije Tijds Koor. Naast ons koor dirigeert hij gemengde koren in Krimpen a.d. Lek, Rijnsburg en ’s – Gravenzande.

Hans Cok, piano

Hij volgde zijn muzieklessen bij Kees van Eersel en daarna aan het Rotterdams conservatorium bij Jet Dubbeldam(orgel) en Theo Loevendi(compositie). Na het behalen van de onderwijsakte B en het diploma U.M. is hij werkzaam geweest als cantororganist in de Kloosterkerk te Den Haag, als begeleider van diverse koren en als dirigent in de regio Rotterdam. Daarnaast is hij als docent toetsen verbonden aan ToBe. Sinds zijn jeugd en studiejaren heeft hij geschreven voor zang en piano, orgelwerken, koorwerken waaronder de Koraalfantasie over Psalm 46 voor mannenkoor en orkest (1997); 7 liederen op een thema over Hooglied (2001), en de Passion (2006). Verder schreef hij The Throne voor koor, soli, orkest en orgel, ditmaal gebaseerd op teksten uit het boek Openbaring.